CLAIRE MEULEMEESTERS CASE STUDY

Meer groene woningen met 123 Zon&Energie

Over

.

123 Zon&Energie geeft advies op vlak van duurzame energie en zonnepanelen. Naast consulteren werken ze ook samen met aannemers om projecten te realiseren.

Dustin wou:

  1. De website zelf kunnen beheren en zelf eenvoudig aanpassingen uitvoeren.
  2. Een website die veel informatie gaf om zo bezoekers waarde te leveren.

“Thijs heeft mijn toekomstige bedrijf in een vroeg stadium al direct een positieve uitstraling gegeven en het eindresultaat mag er dan ook zijn. “

Het doel

.

123 Zon&Energie was een startend bedrijf voor Dustin bij Websmart aanklopte. Hij wou dus vooral een vliegende start maken waarbij bezoekers op 123 via de website klant worden. Ook moesten er naast de standaard pagina’s ook verschillende vormen van content komen, die zowel voor SEO als voor conversie optimaal zijn.

Het resultaat

.

Groen: de kleur van vernieuwing. De website is zo gebouwd om klanten een frisse touch te geven en met veel wit een moderne uitstraling te verwezenlijken.

Bezoekers worden doorheen de website aangezet om contact op te nemen. De focus ligt vooral op het delen van content die zo meer vertrouwen opbouwt bij potentiële klanten. De combinatie van CTA’s, content en design maakt het een geslaagd eindresultaat.

“Ik ben tot op heden erg blij met het resultaat van mijn website!

Ik heb zelf te weinig ervaring met het bouwen van een website. Ik heb gelukkig op Thijs kunnen rekenen en hij heeft me laten zien hoe het wel kan.
In slechts een week heeft Thijs de website kunnen bouwen. Ik woon zelf in Nederland en Thijs in België maar ook dit was geen probleem en we hebben
alles in enkele keren over de telefoon besproken.

Thijs heeft mijn toekomstige bedrijf in een vroeg stadium al direct een positieve uitstraling gegeven en het eindresultaat mag er dan ook zijn.

Moest ik ooit iemand horen die op zoek is zou ik Websmart direct aanbevelen!“

Voeg je koptekst hier toe