123 Zon&Energie Case Study

123 Zon&Energie

Over 123 Zon&Energie

1-2-3 Zon&Energie geeft advies en ondersteuning bij het plaatsen van zonnepanelen en omvormers. Ze werken samen met verschillende bedrijven die zonnepanelen plaatsen en bieden zelf ook advies bij o.a. duurzame leningen en btw teruggave.

Het doel

Samen met Dustin, de eigenaar hebben we eerst overlegd over het design en uitvoerig besproken hoe de opbouw van de website er uit moest gaan zien. De bedoeling was om een mooi ogende en overzichtelijke site te creëren die alle informatie toonde over het bedrijf en klanten overhaalt om zich bij Dustin van 1-2-3 Zon&Energie te laten adviseren. Ook een licht ogend modern uitzicht dat binnen deze niche past was een must.

Het resultaat

Op de website kunnen klanten eenvoudig alles terug vinden over het samenwerken met 1-2-3 Zon&Energie. Als resultaat een website met een passend UX/UI design in combinatie met een moderne en lichte stijl. De groene kleur reflecteert het kiezen van groene energie en wordt doorheen heel de website gebruikt. Over heel de website kunnen mensen eenvoudig hun weg vinden naar de contact pagina. Blog/Nieuws posts kunnen eenvoudig zelf worden toegevoegd met als doel klanten te informeren en extra vertrouwen op te bouwen. 
In het kort:

Ik ben tot op heden erg blij met het resultaat van mijn website! Ik heb zelf te weinig ervaring met het bouwen van een website. Ik heb gelukkig op Thijs kunnen rekenen en hij heeft me laten zien hoe het wel kan. In slechts een week heeft Thijs de website kunnen bouwen. Ik woon zelf in Nederland en Thijs in België maar ook dit was geen probleem en we hebben alles in enkele keren over de telefoon besproken. Thijs heeft mijn toekomstige bedrijf in een vroeg stadium al direct een positieve uitstraling gegeven en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Moest ik ooit iemand horen die op zoek is zou ik Websmart direct aanbevelen!
Dustin Imhann
Eigenaar

Zo kan ook uw website er uit zien!

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen! Bij Websmart houden we er van om elke een klant persoonlijke aanpak te bieden. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer resultaten voor uw bedrijf?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en wij nemen snel contact op!

Voeg je koptekst hier toe