CLAIRE MEULEMEESTERS CASE STUDY

Klanten vinden hun weg naar betere teksten

Over

.

Claire Meulemeesters is een freelance copywriter uit Hilversum met zeven jaar ervaring. Ze heeft ervaring met het schrijven van onder andere blogs, scenario’s en webteksten.

Claire wou:

  1. Een website die ze zelf kon aanpassen en zelf teksten kon toevoegen of verwijderen.
  2. Een professionele uitstraling met een speelse touch.

“Ik zou Websmart absoluut aanraden wanneer je op zoek bent naar een gedreven webdesigner die zijn vak verstaat. “

Het doel

.

Voorheen had Claire geen website. Klanten konden dus haar moeilijk online vinden. Het voornaamste doel was om potentiële klanten de weg te wijzen naar een mogelijke samenwerking. Klanten moesten meer over Claire te weten kunnen komen, en tegelijk aangezet worden om contact op te nemen.

Het resultaat

.

Via de website komen meer klanten terecht bij Claire en worden haar kwaliteiten in de verf gezet. Ijzersterke teksten in combinatie met converterend design hebben tot een geslaagd resultaat geleid.

“ Thijs heeft mij ontzettend goed geholpen met het opzetten van mijn eigen website! Qua communicatie was hij altijd goed bereikbaar en reageerde hij snel op mailtjes en appjes.

Ik heb zelf weinig ervaring w.b.t. het opzetten van een website. Websmart heeft alles uit handen genomen, maar koppelde wel regelmatig terug of ik het eens was met bepaalde keuzes en aanpassingen. Dit alles gebeurde op een geduldige, vriendelijke manier. Ook kwam Thijs zelf vaak met leuke suggesties die uiteindelijk ook in de website geïmplementeerd zijn.

Het enige wat ik uiteindelijk zelf hoefde te doen, was het schrijven van de webpageteksten. Ik zou Websmart absoluut aanraden wanneer je op zoek bent naar een gedreven webdesigner die zijn vak verstaat. “

– Claire Meulemeesters

Voeg je koptekst hier toe