Freelance webdesigner Antwerpen

Hallo! Ik ben Thijs

.

Welkom bij Websmart! Ik ben Thijs, een freelance webdesigner uit Mortsel. Samenwerken met lokale bedrijven uit Antwerpen is wat ik het liefste doe. 

Samen met lokale bedrijven ga ik op zoek naar een web oplossing die niet alleen mooi is, maar ook oplevert.

Mijn werkwijze

.

Jouw website in 4 stappen.

1. Ontdekking en doelen bepalen

Voor een project start, probeer ik zoveel mogelijk over jouw bedrijf te weten te komen. Met deze info en jouw noden maken we een plan om de website optimaal te laten opleveren.

2. Wireframe en design

Vanuit de visie en doelen die we bepaald hebben in stap één, maak ik een wireframe (een ruwe schets). Hierna begint het echte leuke gedeelte: het ontwerp van de website. Doorheen dit deel maken we een écht pareltje van je website design.

3. Development in WordPress

Nu komt de website tot leven. In WordPress worden de paginas gemaakt en de website kan echt functioneren. Speciale effecten kunnen worden toegevoegd, en de functionaliteiten worden getest. Dit samen met de feedback van de klant.

4. Finetuning en lancering

Als de website helemaal functioneel is, wordt alles gecheckt en details worden aangebracht. Als de website helemaal perfect oogt, lanceren we deze in Google.

Mijn werk

.

Meer ambachtelijke tafels en kasten voor Henry's House door vernieuwde website.

Al bijna 30 jaar maken Patrick en Kevin massieve ambachtelijke meubels op maat vanuit hun atelier te Mortsel. Als lokaal bedrijf helpt Websmart Henry’s House deze passie en ambacht in de verf te zetten door een vernieuwde website.

BEZOEK WEBSITE

Bekijk andere andere realisaties.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

.

Contacteer ons om te kijken hoe samenwerken jouw bedrijf in Mortsel kunnen helpen.

Bel ons
Email ons
Meer resultaten voor uw bedrijf?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en wij nemen snel contact op!

Voeg je koptekst hier toe