Getuigenissen

.

Bekijk wat klanten van Websmart vinden.

Claire Meulemeesters

Freelancer

5/5

Thijs heeft mij ontzettend goed geholpen met het opzetten van mijn eigen website! Qua communicatie was hij altijd goed bereikbaar en reageerde hij snel op mailtjes en appjes. Ik heb zelf weinig ervaring w.b.t. het opzetten van een website.

Websmart heeft alles uit handen genomen, maar koppelde wel regelmatig terug of ik het eens was met bepaalde keuzes en aanpassingen. Dit alles gebeurde op een geduldige, vriendelijke manier. Ook kwam Thijs zelf vaak met leuke suggesties die uiteindelijk ook in de website geïmplementeerd zijn. Het enige wat ik uiteindelijk zelf hoefde te doen, was het schrijven van de webpageteksten.

Ik zou Websmart absoluut aanraden wanneer je op zoek bent naar een gedreven webdesigner die zijn vak verstaat.

Patrick Vendrig

Henry's House

5/5

Thijs heeft ons bijzonder goed geholpen met het opzetten van onze website (Henry’s House). Hij heeft nauw met ons samengewerkt om een volledig beeld te krijgen van de stijl en functionaliteit die wij zochten, en reageerde snel op alle correcties die wij doorgaven.

Wij zullen hem zeker aanraden aan bevriende zakenrelaties.

Jakob Blondeel

Subesta marketing

5/5

Zelf ben ik niet creatief aangelegd en had dringend nood aan een mooi en overzichtelijk webdesign, waarmee ik klanten een geweldige user experience kon bieden.

Thijs ontwikkelde daaropvolgend een prachtige website die zeer professioneel overkomt. Zowel voor als tijdens de samenwerking had Thijs oor naar mijn persoonlijke voorkeuren en integreerde die zonder problemen in het design. Daarnaast werd ik steeds op de hoogte gehouden van het proces.

De templates die hij ontwikkelde voor mijn blog, staan ook na de samenwerking nog steeds tot mijn beschikking. Op die manier blijf ik in de mogelijkheid om mijn website zelf actueel te houden.

Kevin Beye

RB Scooters

5/5

Dank voor het maken rbscooterservice.nl! De website voor mijn broertje was precies wat hij nodig had 🙂 Vlotte communicatie en een mooi design heeft mij een zeer positieve indruk gegeven van het kunnen van Thijs. Zeker een aanrader!

Dustin Imhann

Zonne energie

5/5

Ik ben tot op heden erg blij met het resultaat van mijn website!

Ik heb zelf te weinig ervaring met het bouwen van een website. Ik heb gelukkig op Thijs kunnen rekenen en hij heeft me laten zien hoe het wel kan.
In slechts een week heeft Thijs de website kunnen bouwen. Ik woon zelf in Nederland en Thijs in België maar ook dit was geen probleem en we hebben
alles in enkele keren over de telefoon besproken.

Thijs heeft mijn toekomstige bedrijf in een vroeg stadium al direct een positieve uitstraling gegeven en het eindresultaat mag er dan ook zijn.

Moest ik ooit iemand horen die op zoek is zou ik Websmart direct aanbevelen!

Meer resultaten voor uw bedrijf?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en wij nemen snel contact op!

Voeg je koptekst hier toe