Webdesign Antwerpen.

Een professionele website laten maken?

.

Websmart is jouw persoonlijke in-house webdesigner in Antwerpen

.

5.0/5.0 op Google
4.9/5

Websites die de visie van jouw bedrijf uitstralen

.

Bij Websmart maken we unieke websites terwijl we focussen op een persoonlijke aanpak. Niemand houdt immers van een grote “agency” aanpak, onpersoonlijk en koud. Websmart specialiseert zich in lokale ondernemers en KMO’s in omgeving Antwerpen.

Custom gebouwd

Een website, volledig op maat naar jouw bedrijf. Geen cookie-cutter oplossingen, maar wel inspirerend en persoonlijk.

Resultaatgericht

Met de nodige kennis van uw bedrijf en haar doelgroep zorgen we dat de website niet enkel mooi wordt, maar ook vertrouwen opbouwt.

Persoonlijk

Elk project wordt nauwkeurig opgevolgd. Van start tot eind wordt het project begeleid door Thijs.
Webdesign Antwerpen Portfolio

Webdesign voor KMO's en zelfstandigen in Antwerpen

.

Samen bekijken we welke oplossing geschikt is en wel doel er voor ogen is. Op basis van uw doelgroep en bedrijf maken we een duidelijk plan, om zo meer te genereren voor uw bedrijf.

Dat gaat uiteraard tezamen met een mooi design, dat duidelijk en overzichtelijk is (en waar je complimenten over krijgt). Enkele technische details:

Echt lokaal Webdesign Antwerpen

.

Wij zijn ook echt van Antwerpen, Mortsel meer bepaald. Samenwerken met lokale bedrijven is wat wij het liefste doen. 

Samen bekijken we hoe we de online aanwezigheid van jouw bedrijf naar een nieuw niveau tillen. Want wie houdt er nu niet van meer klanten, of een betere reputatie?

Webdesign hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Websmart bouwen we websites die inspireren en converteren, en zo meer klanten opleveren.

Uitgelichte projecten

.

Wat klanten vinden

.

Claire Meulemeesters

Freelance schrijver

5/5

Thijs heeft mij ontzettend goed geholpen met het opzetten van mijn eigen website! Ik zou Websmart absoluut aanraden wanneer je op zoek bent naar een gedreven webdesigner die zijn vak verstaat.

Patrick Vendrig

Henry's House Maatwerk

5/5

Thijs heeft mij ontzettend goed geholpen met het opzetten van mijn eigen website! Ik zou Websmart absoluut aanraden wanneer je op zoek bent naar een gedreven webdesigner die zijn vak verstaat.

Jakob Blondeel

Subesta marketing

5/5

Zelf ben ik niet creatief aangelegd en had dringend nood aan een mooi en overzichtelijk webdesign, waarmee ik klanten een geweldige user experience kon bieden.

Thijs ontwikkelde daaropvolgend een prachtige website die zeer professioneel overkomt. Zowel voor als tijdens de samenwerking had Thijs oor naar mijn persoonlijke voorkeuren en integreerde die zonder problemen in het design.

Kevin Beye

Scooter Service

5/5
Vlotte communicatie en een mooi design heeft mij een zeer positieve indruk gegeven van het kunnen van Thijs. Zeker een aanrader!

Op zoek naar professioneel webdesign Antwerpen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Om een beter beeld te krijgen van jou en je bedrijf kan je dit korte (<1 min.) formulier invullen. Ik reageer vervolgens zo snel mogelijk.

In dit gesprek van ongeveer 30 min. bekijken we of we een geschikte partij zijn voor elkaar. Ik kan je zelfs enkele gratis tips geven die je direct kan implementeren op je website.
Thijs De Meyer
Zaakvoerder / Project Manager
Neem contact op.

Nog niet zeker? Enkele veelgestelde vragen

.

Hier is niet één antwoord op. Elk bedrijf heeft andere eisen en verwachtingen en daarom zijn er andere prijspunten bij elk project. Bij elke samenwerking stel ik een hoop vragen en bekijken we samen wat er bereikt wil worden. Zo kunnen we de prijs precies bepalen. Onze pakketten starten bij €1500 en gaan tot ongeveer €7000. Heb je vragen over onze prijzen? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

Jazeker! Al de websites die wij aanleveren zijn 100% geoptimaliseerd voor mobiel -en tablet gebruik.

Absoluut! Bij Websmart vinden we het belangrijk dat al onze klanten zelf volledige controle over hun website hebben. Zo kunnen eenvoudig simpele veranderingen worden gemaakt. We raden echter een professionele developer aan voor ingewikkeldere veranderingen zoals updates, design-aanpassingen en technische kwesties. 

Geen zorgen! Doorheen het proces werken we met verschillende zogenaamde ‘revisies’. Hier kan je feedback geven, om zo tot het perfecte eindresultaat te komen waar jouw bedrijf voordeel uit zal halen.

Moest je toch niet tevreden zijn (wat nog nooit gebeurd is), kan je altijd het project afbreken en wordt je niet verplicht verder te werken.

Meer resultaten voor uw bedrijf?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en wij nemen snel contact op!

Voeg je koptekst hier toe