Professioneel webdesign Antwerpen. | Website laten maken door Websmart

#1 WEBDESIGN ANTWERPEN.

Professionele website laten maken ? No worries!

WIl je graag een nieuwe website laten maken maar je weet niet goed hoe, wat en wie in te schakelen? Websmart bouwt websites met oog op resultaat. 

WELKOM BIJ WEBSMART - PROFESSIONEEL WEBDESIGN IN ANTWERPEN EN OMSTREKEN

Wat u kan verwachten

Een website die resultaten oplevert: simpel gezegd en iets moeilijker gedaan. Webdesign gaat niet over een paar kleuren enkele titels en wat foto’s. Een website moet inspireren en is de digitale identiteit van uw bedrijf. Door Sterk design in combinatie met een ijzersterke strategie zorgt Websmart samen met u voor resultaat.

Webdesign met een persoonlijke aanpak.

Wij schreeuwen het van de daken: Websmart gaat voor een persoonlijke aanpak. Veel te vaak komen developers en agency’s voorbij die focussen op het verkopen van hun diensten en service achterwege lijken te laten. Gevestigd te Antwerpen focussen wij op het aanbieden van de beste webdesign services, met oog op resultaat. Wij geloven in een lange termijnrelatie en het creëren van meetbare resultaten bij elke klant.

Web designers

Uw website laten maken in 3 stappen

1.

Stap 1: Voorbereiding en kennismaking

Samen bekijken we wat we voor u bedrijf kunnen betekenen. We luisteren naar uw vragen en bevindingen en het budget en samenwerking wordt gepland. Vanaf dat we de samenwerking verder hebben gepland starten we met brainstormen over het project. Want een goede voorbereiding is het halve werk. 

2.

Stap 2: Brainstorming en verkrijgen input.

We bespreken wat wil er precies bereikt worden en hoe uw website er zal uitzien. We brainstormen samen over uw toekomstige website zodat we een beter beeld hebben van wat er precies bereikt wilt worden. Hierna verzamelen we input zoals teksten en afbeeldingen. Nog teksten nodig? Dan schakelen wij een professionele copywriter die uw klanten over de streep trekt.

3.

Stap 3: Website design en feedback.

Het leuke gedeelte kan beginnen! Een eerste versie van uw gepersonaliseerde webshop wordt custom voor u ontworpen en gebouwd. We bespreken samen uw feedback en voeren de nodige veranderingen aan het design uit. Hierna lanceren we uw online winkel! Verkopen maar!

Website design antwerpen
Niet uw standaard website

Bij Websmart houden we van uitdagingen! De uitdaging bij het maken van een geslaagde website ligt niet bij het design. Bij alle projecten blijft één aspect cruciaal: resultaat: meer klanten en dus meer omzet voor uw bedrijf. Naast het creëren van mooi design bouwen wij elke website met een focus op wat er wilt bereikt worden. Een website die niet alleen mooi is, maar ook bezoekers in klanten omzet. Door middel van onze eigen ervaring en strategieën helpen wij lokale bedrijven om jun doelstellingen te bereiken.

Ervaringen van klanten

Wij houden ervan om lange termijnrelaties met klanten op te bouwen. We kunnen dus ook niet genoeg benadrukken dat een leuke en vlotte samenwerking met de klant bij ons centraal staat. Hier enkele ervaringen van partners waarmee we hebben samengewerkt.

Dustin Imhann

Eigenaar zonne-energie bedrijf

“Ik ben tot op heden erg blij met het resultaat van mijn website!

Ik heb zelf te weinig ervaring met het bouwen van een website. Ik heb gelukkig op Thijs kunnen rekenen en hij heeft me laten zien hoe het wel kan.
In slechts een week heeft Thijs de website kunnen bouwen. Ik woon zelf in Nederland en Thijs in België maar ook dit was geen probleem en we hebben
alles in enkele keren over de telefoon besproken.

Thijs heeft mijn toekomstige bedrijf in een vroeg stadium al direct een positieve uitstraling gegeven en het eindresultaat mag er dan ook zijn.

Moest ik ooit iemand horen die op zoek is zou ik Websmart direct aanbevelen!“

Claire Meulemeesters

Copywriter

“Thijs heeft mij ontzettend goed geholpen met het opzetten van mijn eigen website! Qua communicatie was hij altijd goed bereikbaar en reageerde hij snel op mailtjes en appjes. Ik heb zelf weinig ervaring w.b.t. het opzetten van een website. Websmart heeft alles uit handen genomen, maar koppelde wel regelmatig terug of ik het eens was met bepaalde keuzes en aanpassingen. Dit alles gebeurde op een geduldige, vriendelijke manier. Ook kwam Thijs zelf vaak met leuke suggesties die uiteindelijk ook in de website geïmplementeerd zijn. Het enige wat ik uiteindelijk zelf hoefde te doen, was het schrijven van de webpageteksten.

Ik zou Websmart absoluut aanraden wanneer je op zoek bent naar een gedreven webdesigner die zijn vak verstaat. “

Kevin Beye

Scooter service

“Dank voor het maken rbscooterservice.nl! De website voor mijn broertje was precies wat hij nodig had 🙂 Vlotte communicatie en een mooi design heeft mij een zeer positieve indruk gegeven van het kunnen van Thijs. Zeker een aanrader!“

Webdesign tarieven.

Wij houden er van om volledig transparant te zijn over onze tarieven. Geen vage prijzen of onduidelijke overeenkomsten. Uiteraard is elke website anders en verschilt elke prijs dus ook, maar hieronder kunt u onze algemene richtlijnen vinden. Meer weten over webdesign prijzen?

BUSINESS PLAN

Voor startende en kleinere bedrijven de ideale oplossing. Geef uw onderneming de goede online start die ze verdient. Een mooi design en een meedenkende partij is onmisbaar, ook voor kleinere bedrijven.

Website pakket details

vanaf

€1,100

Extra pagina: €300

PLUS PLAN

Als bedrijf bent u op zoek naar een website die volledig gepersonaliseerd en flexibeler is dan onze business oplossing. Voor elk bedrijf dat een stapje verder wilt gaan met zijn website. 

Website pakket details

vanaf

€2,000

Extra pagina: €300

ENTERPRISE PLAN

Voor de bedrijven die het groot zien. Bij Websmart weten we als geen ander dat een website een groot deel van uw marketing betekend. Uw ontvangt een volledig gepersonaliseerde strategie en ervaring.

Website pakket details

vanaf

€8,000

Extra pagina: €300

Website laten maken? Bekijk onze FAQ

Enkele van de meest gestelde webdesign vragen die klanten ons stellen. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen naar [email protected] of maak een webdesign afspraak!

Hier is niet één antwoord op. Elk bedrijf heeft andere eisen en verwachtingen en daarom zijn er andere prijspunten bij elk project. Bij elke samenwerking stellen we een hoop vragen en bekijken samen wat er bereikt wil worden. Zo kunnen we de prijs precies bepalen. Ons eerste pakket start bij €900. Heb je vragen over onze prijzen? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

Gemiddeld duurt het creëren van een website zo een twee weken. Maar dit verschilt erg per project. Factoren zoals het verkrijgen van input, aantal revisie’s, de feedback zorgen mede voor de duur van het project.

Jazeker! Al de websites die wij aanleveren zijn 100% geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Absoluut! Bij Websmart vinden we het belangrijk dat al onze klanten zelf volledige controle over hun website hebben. Zo kunnen eenvoudig simpele veranderingen worden gemaakt. We raden ecter een professionele developer aan voor ingewikkeldere veranderingen zoals updates, veranderingen aan het design en technische kwestie’s. We bieden zelf ook coaching aan over hoe te werken met jouw website aan een tarief voor €60/h. Bij Plus en Enterprise plannen is dit inbegrepen.

SEO is niet inbegrepen bij het maken van uw website. Hoewel al onze websites van nature Zoekmachine-vriendelijk zijn worden er geen extra’s toegevoegd die helpen bij het ranken in Google. Moest u geïnteresseerd zijn in SEO voor uw website, dan kunt u ons gerust contacteren. Wij bieden namelijk ook SEO services aan.

Website hosting is niet inbegrepen bij uw website. Wel on dersteunen wij u bij het kiezen van hosting en kunnen wij uw hosting volledig gratis instellen. Moest u nog op zoek zijn naar website hosting raden wij Siteground aan. 

Nee! We vinden het erg leuk om ook samen te werken klanten buiten Antwerpen! Zo hebben we ook al met verschillende klanten uit Nederland samengewerkt. Wanneer een fysieke afspraak niet mogleijk is communiceren we via email, telefoon en Zoom.

Meer resultaten voor uw bedrijf?

Een website laten maken of gewoon een vraagje? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen! Bij Websmart houden we er van om elke een klant persoonlijke aanpak te bieden. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op zoek naar pixel-perfect webdesign?

Bekijk hier hoe jouw website er kan uitzien.

Meer resultaten voor uw bedrijf?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en wij nemen snel contact op!

Voeg je koptekst hier toe