WEBDESIGN & DEVELOPMENT ANTWERPEN (MORTSEL)

Professionele websites
die inspireren en converteren.

WEBDESIGN ANTWERPEN

Bij Websmart geven we om de merken en bedrijven waar we mee samenwerken. Geen fancy technische termen waarmee we klanten overladen, maar een simpele gestroomlijnde aanpak met oog op resultaat. Webdesign gaat niet over een paar kleurtjes, wat titels en enkele afbeeldingen. Een website moet inspireren, passie uitstralen en bovenal converteren.

Webdesign & Development Mortsel.

Veel te vaak komen developers en agency’s voorbij die focussen op het verkopen van hun diensten en service achterwege lijken te laten. Ons bedrijf groeit niet door advertenties te verspreiden over heel het net en al zeker niet door de opdringerige verkooppraatjes te verkopen. Het zelf creëren van een website is niet eenvoudig en is ook niet voor iedereen weggelegd. Met oog op resultaat en meetbare resultaten helpen wij kleine en grote bedrijven met de beste web design oplossingen. Wij geloven in een lange termijnrelatie en het creëren van meetbare resultaten bij elke klant.

Bij Websmart nemen we de investering in de website of marketing uw bedrijf zeer serieus. Naast het creëren van de beste websites in Antwerpen en omstreken kiezen we bewust voor een persoonlijke en unieke aanpak met al onze klanten.

Web designers

Waarmee we werken.

Bij al onze projecten gebruiken we een selectie van de nieuwste en beste software en technologieën. Bij Websmart geloven we dat om deze resultaten te verkrijgen een samenhang van professionele web design, ijzersterke marketing en gemakkelijke en goede software cruciaal is. Geen software waar veel technische kennis voor nodig is, en software die u ook gemakkelijk kunt gebruiken.

Waarom Websmart?

Tijdens al onze projecten staat de relatie met de klant boven alles. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden vertrekken en blijven terugkomen. Ons bedrijf is gebouwd op de band tussen ons en onze klanten.

1

PERSOONLIJKE AANPAK

Websmart werkt nauw samen met de klant, groot of klein. In tegenstelling tot bij veel Agency’s gaan wij wel voor een persoonlijke aanpak bij elke klant. Zo maken wij het verschil en weten we zeker dat we elke klant het maximum kunnen bieden.

2

RESULTATEN

Wij weten als geen ander dat niets voor uw bedrijf belangrijker is dan resultaten. Met een focus op wat echt belangrijk is: het creëren van een website die mooi en klantvriendelijk is, helpen wij met het verkrijgen van resultaten.

3

KWALITEIT (OOK VOOR U)

Websites die wij bouwen maken we altijd vanuit het standpunt van de klant. Geen ingewikkelde software waar u niets in kan aanpassen. Niets is belangrijker voor ons dan klanten met een tevreden gevoel te laten vertrekken.

Web design Portfolio.

Enkele van de projecten waar we aan gewerkt hebben. Vragen over onze portfolio? Stuur ons dan gerust een mailtje!

123 Zon&energie

1-2-3 Zon&Energie geeft advies en ondersteuning bij het plaatsen van zonnepanelen en omvormers. Ze werken samen met verschillende bedrijven die zonnepanelen plaatsen en bieden zelf ook advies bij o.a. duurzame leningen en btw teruggave.

Claire Meulemeesters website

Claire Meulemeesters is een freelance copywriter uit Hilversum met zeven jaar ervaring. Ze heeft ervaring met het schrijven van onder andere blogs, scenario’s en webteksten. Een mooie profssionele website in combinatie met ijzersterke teksten, dat kan alleen maar tot een fantastisch resultaat leiden.

Claire Meulemeesters website

Thijs’ wilde bettas is een hobby website -en blog over het houden van betta’s (aquariumvissen). Op deze website kan je meer te weten komen over wie de eigenaar is en vind je veel tips & tricks.

Website design antwerpen

Niet uw standaard website

Zoals u kunt al kunt zien zijn wij niet de web designers die een website voor enkele honderden euro’s maken. Een website is het online uithangbord van uw bedrijf, daarom is het van belang dat deze de juiste investering van beide kanten ontvangt. Om de unieke websites te maken en goede resultaten te verkrijgen voor uw bedrijf kunnen wij niet met lage bedragen werken. Het maken van een website die een grote ROI oplevert vergt een persoonlijke aanpak bij elk project, ervaring en visie. Bekijk gerust hieronder even onze web design tarieven en aarzel niet om onderaan een bericht achter te laten! 

Onze tarieven.

Wij houden er van om volledig transparant te zijn over onze tarieven. Geen vage prijzen of onduidelijke overeenkomsten. Uiteraard is elke website anders en verschilt elke prijs dus ook, maar hieronder kunt u onze algemene richtlijnen vinden.

BUSINESS PLAN

Voor startende en kleinere bedrijven de ideale oplossing. Geef uw onderneming de goede online start die ze verdient. Een mooi design en een meedenkende partij is onmisbaar, ook voor kleinere bedrijven.

Website pakket details

vanaf

€900

Extra pagina: €300

PLUS PLAN

Als bedrijf bent u op zoek naar een website die volledig gepersonaliseerd en flexibeler is dan onze business oplossing. Voor elk bedrijf dat een stapje verder wilt gaan met zijn website. 

Website pakket details

vanaf

€2,000

Extra pagina: €300

ENTERPRISE PLAN

Voor de bedrijven die het groot zien. Bij Websmart weten we als geen ander dat een website een groot deel van uw marketing betekend. Uw ontvangt een volledig gepersonaliseerde strategie en ervaring.

Website pakket details

vanaf

€8,000

Extra pagina: €300

Web design FAQ

Enkele van de meest gestelde web design vragen die klanten stellen aan ons. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen naar info@websmartdevelopment.be!

Hier is niet één antwoord op. Elk bedrijf heeft andere eisen en verwachtingen en daarom zijn er andere prijspunten bij elk project. Bij elke samenwerking stellen we een hoop vragen en bekijken samen wat er bereikt wil worden. Zo kunnen we de prijs precies bepalen. Ons eerste pakket start bij €900. Heb je vragen over onze prijzen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@websmartdevelopment.be

Gemiddeld duurt het creëren van een website zo een twee weken. Maar dit verschilt erg per project. Factoren zoals het verkrijgen van input, aantal revisie’s, de feedback zorgen mede voor de duur van het project.

Jazeker! Al de websites die wij aanleveren zijn 100% geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Absoluut! Bij Websmart vinden we het belangrijk dat al onze klanten zelf volledige controle over hun website hebben. Zo kunnen eenvoudig simpele veranderingen worden gemaakt. We raden ecter een professionele developer aan voor ingewikkeldere veranderingen zoals updates, veranderingen aan het design en technische kwestie’s. We bieden zelf ook coaching aan over hoe te werken met jouw website aan een tarief voor €60/h. Bij Plus en Enterprise plannen is dit inbegrepen.

SEO is niet inbegrepen bij het maken van uw website. Hoewel al onze websites van nature Zoekmachine-vriendelijk zijn worden er geen extra’s toegevoegd die helpen bij het ranken in Google. 

Website hosting is niet inbegrepen bij uw website. Moest u nog op zoek zijn naar website hosting raden wij Siteground aan. 

Nee! We vinden het erg leuk om ook samen te werken klanten buiten Antwerpen! Zo hebben we ook al met verschillende klanten uit Nederland samengewerkt.

Stuur ons een berichtje

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen! Bij Websmart houden we er van om elke een klant persoonlijke aanpak te bieden. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.