Webdesign Edegem.

Lokaal professioneel webdesign in Edegem

.

Jouw persoonlijke in-house webdesigner in Edegem

.

5.0 van de 5.0

Geen cookie cutter websites of
onpersoonlijke aanpak

.

Wat we wel doen:

Custom gebouwd

Een website, volledig op maat naar uw bedrijf. Geen overdreven toeters en bellen, maar wel inspirerend en persoonlijk.

Resultaatgericht

Met de nodige kennis van uw bedrijf en haar doelgroep zorgen we dat uw website niet enkel mooi wordt, maar ook vertrouwen opbouwt.

Persoonlijk

Elk project wordt nauwkeurig opgevolgd. Van start tot eind werk je samen met mij, Thijs. 

Webdesign Antwerpen Portfolio

Op zoek naar professioneel webdesign Edegem?

.

Websmart gaat voor een persoonlijke aanpak. Ons webdesign bedrijf maakt websites die niet alleen mooi zijn, maar jou ook opleveren.

Of je nu op zoek bent naar een kleine website voor je winkel, of een grote webshop met alle mogelijkheden, bij Websmart kan je terecht.

Bij ons bedrijf staat een persoonlijke aanpak centraal – cliché, maar wel waar. Wij doen alles in-house: van design tot development helpen wij je persoonlijk verder. Geen groot agency achter je project, maar wel een persoonlijke studio.

Lokaal webdesign Edegem, dat echt telt

.

Samenwerken met lokale bedrijven is wat wij het liefst doen. Op deze manier werken we aan een langdurige, persoonlijke relatie met elke klant.

Samen bekijken we hoe we de online aanwezigheid van jouw bedrijf naar een nieuw niveau tillen. Want wie houd er nu niet van meer klanten?

Onze webdesign diensten

.

Website design

Heb je een nieuw bedrijf of simpelweg nooit een website gehad? Samen werken we aan de ideale online start voor je bedrijf

Website re-design & migratie

Heb je een website die gewoon, nou ja, bestaat (en eindelijk de moed om hem te vernieuwen)? Samen bekijken we hoe we deze website transformeren en hoe deze jou meer klanten oplevert.

Webshop (e-commerce) design

Een webshop laten bouwen hoeft niet moeilijk te zijn. Samen bekijken we hoe we bezoekers overtuigen tot aankopen met onze e-commerce oplossingen.

24/7 support

Je wordt niet aan je lot overgelaten. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, aanpassingen of bemerkingen. Laat het technische aan ons over, zo kan jij je focussen op je bedrijf.

Laten we van start gaan.

Wat klanten zeggen

.

Webdesign portfolio

.

Groene energie

Online marketing

Veelgestelde vragen over webdesign

.

Hier is niet één antwoord op. Elk bedrijf heeft andere eisen en verwachtingen en daarom zijn er andere prijspunten bij elk project. Bij elke samenwerking stellen we een hoop vragen en bekijken samen wat er bereikt wil worden. Zo kunnen we de prijs precies bepalen. Onze pakketten starten bij €1000 tot €7000+. Heb je vragen over onze prijzen? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

Gemiddeld duurt het creëren van een website zo een vier tot zes weken. Maar dit verschilt erg per project. Factoren zoals het verkrijgen van input, aantal revisie’s, de feedback zorgen mede voor de duur van het project.

Jazeker! Al de websites die wij aanleveren zijn 100% geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Absoluut! Bij Websmart vinden we het belangrijk dat al onze klanten zelf volledige controle over hun website hebben. Zo kunnen eenvoudig simpele veranderingen worden gemaakt. We raden echter een professionele developer aan voor ingewikkeldere veranderingen zoals updates, design-aanpassingen en technische kwesties. 

SEO is niet inbegrepen bij het maken van uw website. Hoewel al onze websites van nature Zoekmachine-vriendelijk zijn worden er geen extra’s toegevoegd die helpen bij het ranken in Google. Moest u geïnteresseerd zijn in SEO voor uw website, dan kunt u ons gerust contacteren. Wij bieden namelijk ook SEO services aan.

Website hosting is niet inbegrepen bij uw website. Wel on dersteunen wij u bij het kiezen van hosting en kunnen wij uw hosting volledig gratis instellen. Moest u nog op zoek zijn naar website hosting raden wij Siteground aan. 

Nee! We vinden het erg leuk om ook samen te werken klanten buiten Antwerpen! Zo hebben we ook al met verschillende klanten uit Nederland samengewerkt.

Maak een gratis kennismakings gesprek

.

Of laat hieronder een bericht achter.

Meer resultaten voor uw bedrijf?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en wij nemen snel contact op!

Voeg je koptekst hier toe