Webdesign Mortsel.

Lokaal professioneel webdesign in Mortsel

.

Jouw persoonlijke én lokale webdesigner in Mortsel

.

5.0/5.0 op Google
4.9/5

Geen cookie cutter websites of
onpersoonlijke aanpak

.

Wat we wel doen:

Custom gebouwd

Een website, volledig op maat naar uw bedrijf. Geen cookie-cutter templates, maar wel inspirerend en persoonlijk.

Resultaatgericht

Met de nodige kennis van jouw bedrijf en haar doelgroep zorgen we dat uw website niet enkel mooi wordt, maar ook vertrouwen opbouwt.

Persoonlijk

Elk project wordt nauwkeurig opgevolgd. Van start tot eind werk je samen met mij, Thijs. 

Webdesign Antwerpen Portfolio

Webdesign op maat,
met een doel

.

Nieuwe klanten en leads verkrijgen hoeft niet complex te zijn. Geen overdreven design of onnodige extra details. Wij doen het anders. 

Samen bekijken we welke oplossing geschikt is en wel doel er voor ogen is. Op basis van uw doelgroep en bedrijf maken we een duidelijk plan, om zo meer te genereren voor je bedrijf.

Echt lokaal Webdesign Mortsel

.

Wij zijn ook echt van Mortsel. Samenwerken met lokale bedrijven is wat wij het liefste doen. 

Samen bekijken we hoe we de online aanwezigheid van jouw bedrijf naar een nieuw niveau tillen. Want wie houdt er nu niet van meer klanten?

Webdesign hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Websmart bouwen we websites die inspireren en klanten opleveren.

Onze webdesign diensten

.

Website design

Heb je een nieuw bedrijf of simpelweg nooit een website gehad? Samen werken we aan de ideale online start voor je bedrijf

Website re-design & migratie

Heb je een website die gewoon, nou ja, bestaat (en eindelijk de moed om hem te vernieuwen)? Samen bekijken we hoe we deze website transformeren en hoe deze jou meer klanten oplevert.

Webshop (e-commerce) design

Een webshop laten bouwen hoeft niet moeilijk te zijn. Samen bekijken we hoe we bezoekers overtuigen tot aankopen met onze e-commerce oplossingen.

24/7 support

Je wordt niet aan je lot overgelaten. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, aanpassingen of bemerkingen. Laat het technische aan ons over, zo kan jij je focussen op je bedrijf.

Laten we van start gaan.

Wat klanten zeggen

.

Claire Meulemeesters

Freelance schrijver

5/5

Thijs heeft mij ontzettend goed geholpen met het opzetten van mijn eigen website! Ik zou Websmart absoluut aanraden wanneer je op zoek bent naar een gedreven webdesigner die zijn vak verstaat.

Patrick Vendrig

Henry's House Maatwerk

5/5

Thijs heeft ons bijzonder goed geholpen met het opzetten van onze website (Henry’s House). Hij heeft nauw met ons samengewerkt om een volledig beeld te krijgen van de stijl en functionaliteit die wij zochten, en reageerde snel op alle correcties die wij doorgaven. Wij zullen hem zeker aanraden aan bevriende zakenrelaties.

Jakob Blondeel

Subesta marketing

5/5

Zelf ben ik niet creatief aangelegd en had dringend nood aan een mooi en overzichtelijk webdesign, waarmee ik klanten een geweldige user experience kon bieden.

Thijs ontwikkelde daaropvolgend een prachtige website die zeer professioneel overkomt. Zowel voor als tijdens de samenwerking had Thijs oor naar mijn persoonlijke voorkeuren en integreerde die zonder problemen in het design.

Kevin Beye

Scooter Service

5/5
Vlotte communicatie en een mooi design heeft mij een zeer positieve indruk gegeven van het kunnen van Thijs. Zeker een aanrader!

Uitgelicht project

.

Meer ambachtelijke tafels en kasten voor Henry's House door vernieuwde website.

Al bijna 30 jaar maken Patrick en Kevin massieve ambachtelijke meubels op maat vanuit hun atelier te Mortsel. Als lokaal bedrijf helpt Websmart Henry’s House deze passie en ambacht in de verf te zetten door een vernieuwde website.

BEZOEK WEBSITE

Bekijk onze andere realisaties.

Om een beter beeld te krijgen van jou en je bedrijf kan je dit korte (<1 min.) formulier invullen. Ik reageer vervolgens zo snel mogelijk.

In dit gesprek van ongeveer 30 min. bekijken we of we een geschikte partij zijn voor elkaar. Ik kan je zelfs enkele gratis tips geven die je direct kan implementeren op je website.
Thijs De Meyer
Zaakvoerder / Project Manager
Neem contact op.

Veelgestelde vragen over webdesign

.

Hier is niet één antwoord op. Elk bedrijf heeft andere eisen en verwachtingen en daarom zijn er andere prijspunten bij elk project. Bij elke samenwerking stellen we een hoop vragen en bekijken samen wat er bereikt wil worden. Zo kunnen we de prijs precies bepalen. Onze pakketten starten bij €1000 tot €7000+. Heb je vragen over onze prijzen? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

Gemiddeld duurt het creëren van een website zo een vier tot zes weken. Maar dit verschilt erg per project. Factoren zoals het verkrijgen van input, aantal revisie’s, de feedback zorgen mede voor de duur van het project.

Jazeker! Al de websites die wij aanleveren zijn 100% geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Absoluut! Bij Websmart vinden we het belangrijk dat al onze klanten zelf volledige controle over hun website hebben. Zo kunnen eenvoudig simpele veranderingen worden gemaakt. We raden echter een professionele developer aan voor ingewikkeldere veranderingen zoals updates, design-aanpassingen en technische kwesties. 

SEO is niet inbegrepen bij het maken van uw website. Hoewel al onze websites van nature Zoekmachine-vriendelijk zijn worden er geen extra’s toegevoegd die helpen bij het ranken in Google. Moest u geïnteresseerd zijn in SEO voor uw website, dan kunt u ons gerust contacteren. Wij bieden namelijk ook SEO services aan.

Website hosting is niet inbegrepen bij uw website. Wel on dersteunen wij u bij het kiezen van hosting en kunnen wij uw hosting volledig gratis instellen. Moest u nog op zoek zijn naar website hosting raden wij Siteground aan. 

Nee! We vinden het erg leuk om ook samen te werken klanten buiten Antwerpen! Zo hebben we ook al met verschillende klanten uit Nederland samengewerkt.

Ontvang gratis persoonlijke tips over jouw website

Ontvang een gratis video waarin ik tips geef over hoe je meer klanten kan bereiken via je website.

Meer resultaten voor uw bedrijf?

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en wij nemen snel contact op!

Voeg je koptekst hier toe